Skip to main content

Ilmoittau­tuminen

Osallistumismaksut

Hinnat julkaistaan myöhemmin.

Huomaathan välittömästi ilmoittaa aboaevents@certia.fi, jos ilmoittautumisen jälkeen joudutkin perumaan osallistumisesi (peruutusehdot alempana).

Aikataulu

  • 2.9.–18.10.2024:
    Earlybird-ilmoittautuminen
  • 19.10.–15.11.2024:
    Regular-ilmoittautuminen

Rekisteröinnin vahvistus

Saat vahvistuksen sähköpostiisi, kun olet lähettänyt ilmoittautumisesi. Jos et saa vahvistusta, tarkista varmuuden vuoksi roskapostikansiosi. Voit myös ottaa yhteyttä osoitteeseen aboaevents@certia.fi.

Kysymyksiä

Jos sinulla on kysymyksiä ilmoittautumisesta tai maksuista, ota yhteyttä Aboa Eventsiin aboaevents@certia.fi.

Maksutavat

Osallistumistietojen täyttämisen jälkeen lomakkeella valitaan maksutapa. Osallistumismaksun voi maksaa:

1) Luottokortilla 2) Verkkopankissa 3) Verkkolaskulla (kotimaiset organisaatiot), maksuehto 14 pv netto. Maksutapalisä 15,00 eur. 4) PDF laskulla (lasku tulee osallistujan sähköpostiin, maksu suoritetaan pankkisiirtona). Maksuehto 14 pv netto. PDF-laskun maksutapalisä 15,00 euroa.

Certia Oy Aboa Events (y-tunnus 2327422-3) laskuttaa tilaisuuden osallistumismaksut paikallisen järjestäjän Turun yliopiston puolesta (y-tunnus 0245896-3).

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun tapahtuman järjestäjälle. Reklamaatiotapauksissa ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään.

HUOM! Maksutapaa ei voi vaihtaa jälkikäteen. Jos valitset maksutavaksi verkko- tai PDF-laskun, varmistathan, että annat laskutustiedot oikein. Laskulle jälkikäteen tehtävistä muutoksista veloitamme aina 10 eur. Huomaa myös, että lasku tulee olla maksettuna Kasvatustieteenpäivien alkaessa.

Osallistumisen peruuttaminen

Osallistumisen peruminen tulee tehdä kirjallisesti sähköpostiin aboaevents@certia.fi 24.10.2024 mennessä. Tämän päivämäärän jälkeen maksuja ei palauteta. Kaikista palautetuista osallistumismaksuista pidätetään 50 euron käsittelymaksu.

Vakuutus

Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjien puolesta (matka-, sairaus-, tapaturma- tai vastuuvakuutus). Osallistujia kehotetaan tarkistamaan vakuutustensa voimassaolo.

Tapahtuman peruutus tai muuttaminen virtuaaliseksi

Mikäli tapahtumanjärjestäjä jostain pakottavasta syystä joutuu kokonaisuudessaan perumaan tapahtuman, palautetaan osallistumismaksut maksaneelle taholle. Viranomaismääräysten niin vaatiessa, tapahtuma voidaan muuttaa virtuaalitapahtumaksi.